Aracına özen gösterenler bu haber sizin için

ABONE OL

Karaman'da yılların tecrübesini müşterilerine aktaran Fatih Oto Cam müşterilerine a plus hizmet vermeye devam ediyor.

KARAMAN'da hertürlü araç camı ve cam film uygulama merkezi Fatih Oto Cam yılların tecrübesi ile Karamanlılara hizmet vermenin gururunu yaşıyor.

Karaman'da araç camlarınızı en hızlı ve kaliteli şekilde temin edebileceğiniz ve araç camlarınıza en iyi şekilde film uygulayan Fatih Oto cam hem uygulamalarıyla hem de ekonomik fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Sizde aracınıza film uygulattırmak istiyorsanız Fatih Oto Cam Yeni Sanayi sitesinde sizleri bekliyor.

Fatih Oto Cam'a uğramanız yeterli

Karaman Yeni Sanayi sitesi esnaflarından Fatih Oto Cam Servisi’nin sevilen isimlerinden Fatih Yılmaz'ın sahibi olduğu Fatih Oto Cam Servisi uzun yıllardır Karaman halkına en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Fatih Oto Cam Servisinde cam filmi uygulama, Kapı-Bagaj Fitilleri değişimi, ücretsiz kasko anlaşmalı cam değişimi ve cam bakımı ile müşterilerine kaliteden ödün vermeden hizmetine devam etmektedir. Fatih Oto cam Servisinde tüm araçların oto camları bulunurken, en kısa zamanda ve titiz bir işçilikle ihtiyaç sahiplerine kesintisiz hizmet vermektedir. 

Adres:Hamidiye Mahallesi Yeni Sanayi Sitesi 680.Sokak No:34
Telefon:0544 502 05 15