Karaman'a hayırlı olsun hizmete girdi

ABONE OL

Karaman'da acil servis yoğun bakım ünitesi hizmete girdi. İl Sağlık Müdürü Kurşun Vali Işık'ın yanı sıra bakanlık yetkililerine ve AK Partili siyasetçilere teşekkür etti.

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine acil servis yoğun bakım ünitesi açıldı. İl Sağlık Müdürü Adnan Kurşun yaptığı yazılı açıklama ile Bakanlık görevlilerinin yanısıra Karaman'ın AK Partili Milletvekillerine ve AK Parti İl başkanı Çağlayan'a teşekkür etti. Karaman'ı Ankara'da temsil eden CHP'li Milletvekili İsmail Atakan Ünver'e ise şimdiye kadar hiç bir kurumdan teşekkür gelmedi. Ünver Karaman'ın sorunlara kulak mı tıkadı, yoksa kurumlardan takdir mi görmedi sorusu hafızalara kazındı.

Karaman İl Sağlık Müdürü Adnan Kurşun bugün kamuoyuna açıklama yaparak Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinin acil servis yoğun bakım biriminin hizmete girdiğini duyurdu.

Kurşun yaptığı yazılı açıklamada kısa süre önce başlatılan çalışmaların sonuç verdiğine değinerek yeni yoğun bakım ünitesinin Karaman halkına hizmet vermeye başladığını söyledi.

Kurşun; “İlimize kazandırılmış olan bu hizmetin yapım aşamasına katkı sağlayan başta Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca olmak üzere, Kamu Hastaneleri Genel Müdürümüz Prof. Dr. Hilmi Ataseven’e, Sağlık Hizmetleri Genel Müdürümüz Prof. Dr. Ahmet Tekin’e, Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcımız Dr. Hasan Arslan’a, Karaman Valimiz Mehmet Alparslan Işık’a, AK Parti Karaman İl Başkanı Av. Abidin Çağlayan’a Milletvekillerimiz Dr. Recep Şeker’e, Av. Selman Oğuzhan Eser’e ve katkı sağlayan tüm kamu kurum ve kuruluş çalışanlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Kurşun'un açıklamasının ardından Karamanlıların oyu ile seçilen ve bu memleketin bir diğer milletvekili olan İsmail Atakan Ünver'e şimdiye kadar hiç bir kurum tarafından teşekkür edilmemesi dikkatlerden kaçmadı. CHP'li Ünver'in Karaman'ın sorunlarına kulak mı tıkadığı, yoksa kurumlar tarafından takdir mi edilmediği akıllarda soru işareti bıraktı.