Karaman Ak Partiye yeni atama, yeni başkan belli oldu

ABONE OL

Karaman AK Parti İl Teşkilatına Genel merkez tarafından yeni atama yapıldı. Atamanın önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyurulacağı öğrenildi.

Karaman AK Parti Teşkilatında üst düzey değişikliğe gidildi. Görevinden affını isteyen AK Parti İl Kadın Kollar Başkanı İmiş Günenç'in yerine genç ve başarılı bir isim getirildi.

Karaman'da en büyük kadın teşkilatlanmalarından birisi olan AK Parti'de üst düzey bir değişiklik yaşandı. 28 Ekim 2017'den bu yana Kadın Kolları İl Başkanı olarak görevini yürütmekte olan İmiş Günenç görevden affını istedi.

Günenç'in talebinin ardından yeni kadın kolları başkanının kim olacağı üzerine istişareler yapıldı. Yapılan istişarelerin ardından AK Parti Karaman İl Teşkilatında İl Başkan yardımcısı olan Fatma Coştu'nun Kadın Kolları Başkanlığına getirilmesine karar verildi.

İsmi genel merkeze sunulan Coştu bugün genel merkez tarafından çağrıldı. Coştu'nun genel merkezdeki görüşmesinin ardından Karaman Kadın Kolları Başkanı olarak atamasının yapılacağı öğrenildi. 

Fatma Coştu'nun üniversite hayatınından bu yana aktif olarak siyaset yaptığı AK Parti İl Teşkilatındaki kademeli görevlerinin yanı sıra sivil toplum örgütlerinde de aktif olarak bulunduğu biliniyor.