Karaman'da ikinci protokolde tamam

ABONE OL

Karaman'da Bağımlılıkla Mücadele Derneği ve Milli Eğitim Müdürlüğü arasında ikinci protokolde imzalandı.

Karaman Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karaman Bağımlılıkla Mücadele Derneği prrotokol imzalayarak bundan böyle bağımlılıkla mücadele konusunda ortak hareket edecek. İmzalanan protokol sosyal hizmetler ve danışmanlık alanında kursların açılması hizmetlerini kapsayacak.

Karaman'da geçtiğimiz Eylül ayında imzalanan dezavantajlı ve suça sürüklenebilecek öğrencilere yönelik faaliyetlerin gerçekleştirilmesi protokolünün ardından bugünde Bağımlılıkla Mücadele Derneği ile sosyal hizmetler ve danışmanlık alanında kursların açılmasına yönelik yeni bir protokol imzalandı.

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünde imzalanan protokol töreninde konuşan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, şehrin paydaş kurum ve kuruluşları olarak yerel eğitim programlarının geliştirilmesine yönelik atılan adımlarla sivil toplum kuruluşları iş birliklerinin önemine dikkat çekti. İl Müdürü Mehmet Çalışkan “Sivil toplumun iş birliği ile açılacak kurslarla insan hayatını olumsuz etkileyecek her türlü bağımlılıkların önüne geçilmesi için güzel çalışmalara imza atılabilecek.” dedi.

Dernek başkanı Zeliyha Akcan ise Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki e-yaygın programları kapsamında sosyal hizmetler ve danışmanlık öğretimi alanında kursların düzenleneceğini söyledi.