Karaman Devlet Hastanesinde sevindiren gelişme

ABONE OL

AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan yakınen takip ettiği Karaman Devlet Hastanesinden sevindirici bir gelişmeyi kamuoyu ile paylaştı.

AK Parti Karaman İl Başkanı Çağlayan Karaman Devlet Hastanesinin kronik sorunu olan asansör sorununun çözüme kavuuştuğunu müjdeledi. 

Karaman Ak Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan yaptığı yazılı açıklama ile Karaman Devlet Hastanesinde bulunan yeni 4 adet asansörün kullanımına sunulduğunu söyleyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Çağlayan; Karaman'ın tek devlet hastanesi olan ve açıldığı günden bu yana yoğun kullanım ve artan hasta yüküne bağlı olarak ihtiyaca cevap vermekte zorlanan asansörlerimizden 4 tanesi TSE standartlarına ve koşullara uygun olarak yenilendi. 8 asansörün revizyon süreci ise devam ediyor. İhale sürecinin ardından yüklenici firmaya teslim edilen 12 asansörden 4 tanesi baştan aşağıya yenilenerek daha teknik donanımlarla ve görsellikte teslim alındı. Yapılan revizyon ve yenileme çalışmaları ile Karaman Devlet Hastanesini kullanan hasta ve hasta yakınlarının rahat etmeleri, konforlu bir biçimde hizmet almaları sağlandı.

Karaman Devlet Hastanesinin kronik sorunu olan asansör problemi böylelikle çözülmüş oldu. Ben bu güzel gelişmede emeği olan Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca’ya, Karaman Milletvekillerimiz Dr. Recep Şeker ve Av. Selman Oğuzhan Eser’e, Karaman İl Sağlık Müdürümüz Dr. Adnan Kurşun’a, Başhekimimiz Uzm. Dr. Ahmet Yılmaz’a, Hastane Yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.