Sadece mezarlıkta değil evlerde de tercih ediliyor

ABONE OL

Karaman'da sektöründe öncü olan Kardeşler Mermer & Granit sadece mezar yapımında değil evlerde kullanılan ürünler içinde tercih ediliyor.

Karaman'da mermer ve granit üzerine uzmanlaşmış olan Kardeşler Mermer & Granit sunduğu bir birinden farklı ürünleri ile sadece mezar taşlarında değil bir çok ürün yelpazesi ile evlerdede tercih edilen bir firma oluyor. 

Zengin ürün seçenekleri ve uygun fiyatları ile Karamanlıların sektördeki en büyük yardımcısı oluypr. Ahirete intikal edenler için mermer, granit ve özel mezarlar itina ile hazırlanıyor. Aynı zamanda aile kabri yapımlarında istediğiniz ürün seçeneği ile renk ve görünümde uygun montajlama yöntemi seçilerek aile kabirleri yapılabiliyor.

Kardeşler Mermer uzun yılların verdiği tecrübeyle, başta mezar olmak üzere, pencere önü mermeri ( denizlik ), küpeşte, basamak, granit gibi tüm işlerinizde üstün kalitesiyle Hamidiye mahallesi 271.sokak No:33/B'de sizleri bekliyor.

Kardeşler Mermer sahibi Mustafa İpek ile yaptığımız röportajda; ''Kardeşler Mermer olarak işinin uzmanı ustalar ile birinci sınıf işçilik ve müşterimizin tercihleri doğrultusunda verilen zaman içinde işlerinizi teslim etme garantisi veriyoruz''ifadelerini kullandı.

Kardeşler Mermer uzun yıllardır mermer ve mezar yapımı sektöründe siz değerli müşterilerine en iyi şekilde hizmet vermeye gayret ediyor. Kalite ve müşteri memnuniyetini ilke edinmiş olan Kardeşler Mermer siz müşterilerine % 100 müşteri memnuniyet garantisi vererek almış olduğu işleri en iyi şekilde teslim ediyor.Kardeşler Mermer ile sizde sevdiklerinizi huzur içinde, yaptıracağınız eserinizle yaşatın.

Adres:Hamidiye Mahallesi 271.Sokak No:33/B Yeni Musalla Yanı Tel:0541 512 93 76