Çıktıkları ceza evine geri gönderildiler

ABONE OL

Karaman'da husumetlisinin ve yanındaki çocukların üzerine ateş açanlar 3 gün önce çıktıkları ceza evine yeniden gönderildiler.

Karaman'da yeni infaz düzenlemesi ile ceza evinden çıktıktan sonra husumetl sinin ve yanındaki çocukların üzerine ateş açan M.Y. ve olay anında yanında bulunan 3 kişi polisin sıkı takibi sonucu kıskıvrak yakalandı. Adliyeye sevk edilen M.Y. ve M.T. tutuklanarak 3 gün önce çıktıkları ceza evine geri gönderilirken, Y.Ö. ve M.K. ev hapsine gönderildi.

Yeni infaz yasasının ardından ceza evinden tahliye olan M.Y. ceza evinden arkadaşı olan M.T., Y.Ö. ve M.K. ile birlikte husumetlisi olan E.D.'nin evinin önüne giderek otomobilden E.D. ve yanında bulunan çocukların üzerine ateş açtı.

M.Y.'nin ateş açacağını fark eden E.D. yanındaki çocuklarla birlikte son anda silahlı saldırıdan kurtuldu.
Olayın ardından Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek'in talimatı ile özel bir çalışma başlatan asayiş şubesi ekipleri M.Y., M.T.,Y.Ö. ve M.K.'yı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan  M.Y., M.T., Y.Ö. ve M.K Karaman adliyesine sevk edildi. M.Y. ve M.T. tutuklanarak 3 gün önce tahliye oldukları ceza evine geri gönderilirken, Y.Ö. ve M.K. ev hapsi cezası uygulandı.

Yetkililer ard niyetli kişilere şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada kesinlikle taviz verilmeyeceğini vurguladı.

Cezaevinden çıktı, çocukların üzerine ateş açtı