Husumetlisini vurdu, bakın gazetecilere ne dedi

ABONE OL

Karaman'da Habib Ş.'yi göğsünden vuran V.T. polisin sıkı takibi sonucu kıskıvrak yakalandı.

KARAMAN'da husumetlisi olan Habib Ş.'yi gögsünden vuran V.T. polisin titiz çalışması sonucu kıskıvrak yakaladı. V.T. gazetecilerin neden vurdun sorusuna yaraışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum, çok hoşuma gitti bende vurdum” diye cevap verdi.

Olay Külhan Mahallesinde bulunan tütüncüler çarşısında meydana geldi. V.T. daha önceden aralarında husumet bulunan Habib Ş.'nin dükkanına gelerek Habib Ş.'yi gögsünden vurdu. Habib Ş. ağır yaralanırken V.T. hızla olay yerinden uzaklaştı. 

Dar bölge uygulaması yapan polis, V.T.'nin gidebileceği bütün adresleri tek tek tuttu. Şüpheliyi çembere almayı başaran ekipler kısa süre içerisinde V.T.'yi Larende mahallesinde kıstırarak gözaltına aldı. 

Gözaltına alınan V.T. özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçirildi. V.T. gazetecilerin neden vurdun sorusuna “yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum, çok hoşuma gitti bende vurdum” diyerek cevap verdi. 

Karaman'da son dönemde özellikle artan ekip sayıları ile olayların azalması ve olaylara karışan şüphelilerin kısa sürede yakalanması dikkatlerden kaçmadı. 
 

Dükkanında gögsünden vuruldu