Karaman adeta coştu

ABONE OL

Karaman Belediyespor ligde emin adımlarla ilerliyor.

Karaman Belediyespor kendi sahasında adeta futbol dersi verdi. Ligin favori takımlarından Manavgat Belediyespor'u 2-0 mağlup eden Karaman Belediyespor'da moraller yeniden yükseldi. Karaman Ligde yeniden 2'nci sıraya yükseldi.

Karaman'da bu yıl BAL Ligine veda sezonu diyerek lige başlayan Karaman Belediyespor kendi evinden Manavgat Belediyespor'u ağırladı. Kemal Kaynaş Stadyumunda oynanan karşılaşmaya Karaman etkili ataklarla başladı. Başlama düdüğünün hemen ardından etkili ataklarını sürdüren Karaman temsilcisi 31'inci dakikada takımın yeni transferi olan Ali Kuleli'nin ayağından gelen gol ile 1-0 öne geçti. Karşılaşmada üstünlüğü hiç bir zaman rakip takıma kaptırmayan Karaman ilk yarıyı 1-0'lık üstünlükle tamamladı.

3 puanı almayı kafasına koyan Karaman temsilcisi 2'nci yarıdada etkili ataklarını sürdürdü. İkinci yarının ilk anlarında Uğur Can topu birkez daha filelerle buluşturdu. Gelen ikinci gol ile birlikte tribinlerde adeta coştu. Önde olmanın avantajını kullanan Karaman Belediyespor kontrollü bir oyun ile karşılaşmayı 2-0 önde tamamladı. 2 gol ile gelen 3 puan ise takımda morallerin yeniden yükselmesine neden oldu.

Ligin lideri olan Kestel Spor ile puan farkını 4'e indiren Karaman Belediyespor 15'inci haftanın ardından 31 puana yükseldi. Ligin Lideri Kestel Spor'un 35 puanı varken, Isparta 32 Spor'un 30, Manavgat Belediyespor'un ise 29 puanı bulunuyor.