Karaman'da beton bloklara çarpan sürücü ağır yaralandı

ABONE OL

Karaman'da trafiğe kapalı alanda beton bloklara çarpan sürücü yaşam savaşı veriyor.

KARAMAN'da yol çalışmasının devam ettiği ve trafiğe kapalı yolda motosikleti ile beton bloğa çarpan Furkan Yıldız(18) 15 metre ileriye çarparak yolun karşı kısmındaki beton bloklara çarptı. Yıldız'ın kaza öncesi 24 metrede fren yaptığı öğrenildi.

Kaza gece 00.50 sıralarında Bahçelievler Mahallesi Organize Sanayi bölgesi 2'nci yolunda meydana geldi.

Karaman Belediyesi tarafından asflat yapımının devam ettiği ve trafiğe kapatılan yolda motosikleti ile ilerlemekte olan Furkan Yıldız, organize sanayi bölgesinden Karaman istitakime seyir halinde iken yolu kapatan beton blokları son anda fark etti. Motosikleti ile duramayan Yıldız beton bloklara çarptı.

Çarpmanın etkisi ile motosikletten fırlayan Yıldız yolun 15 metre ilerideki yolun diğer kısmını kapatan beton bloklara çarparak ağır yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralıFurkan Yıldız ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Polis olay yerind eyaptığı incelemede kaza öncesi motosikletin 24 metre fren yaptığını ve Furkan Yıldız'ın ilk çarpma noktasından 15 metre ileriye fırladığını başını beton bloga çarparak yere düştüğünü belirledi.

Yıldız'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

VİDEO SİSTEME YÜKLENİYOR..