Karamanlı sporcular bir üst turda

ABONE OL

Karaman'ı cimnastik ve badminton alanında temsil eden sporcular bir üst tura yükseldi.

Karaman Gençlik Spor İl Müdürlüğü sporcuları Anadolu Yıldızlar Lig’i cimnastik ve badminton takımları grup ve çeyrek final müsabakalarında derece alarak yarı finale yükseldi. 

Karaman'da Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün 2019-2020 yılı faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızlar Lig’i müsabakalarında cimnastik ve badminton branşlarında mücadele eden Karaman karma kız ve erkek takımları gittikleri müsabakalardan boş dönmüyor. Hatay'da düzenlenen ANALİG cimnastik grup müsabakalarında antrenör Cihan Güç eşliğinde mücadele eden Karaman cimnastik takımı sporcuları müsabakaları dördüncü olarak tamamlayarak Mersin’de düzenlenecek yarı final müsabakalarınabileti kaptı.

Karaman'ın bir diğer ANALİG takımı badminton da ise antrenör Elif Özaracı ve Mustafa Çabıtçı eşliğinde Antalya’da düzenlenen badminton grup müsabakalarında erkeklerde birinci, kızlarda ise ikinci olarak bir üst tura çıkma başarısı gösteren Karaman ANALİG badminton takımı 3-5 Nisan tarihleri arasında yapılacak yarı final müsabakalarında Karaman’ı final mücadelesi için temsil edecek.