Mayda o konuyu gündeme getirdi

ABONE OL

Karaman Bifa Başakspor yöneticisi Ramazan Mayda herkesin konuştuğu o konuyu gündeme getirdi.

Karaman’ın köklü futbol kulüplerinden Bifa Başakspor,  Amatör Spor müsabakalarında katıldığı tüm kulvarlarda Karaman futboluna katkı sağlamaya devam ediyor.

Sezon başında altyapıdan yetiştirdiği genç futbolcularla da U19 kategorisinde antrenör Habib Gümüş eşliğinde lige katılan sarı siyahlı ekip, U16 Ligi’nde de il şampiyonu olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Futbolda Karaman’ın önemli değerleri arasında yer alan Karaman Bifa Başakspor U16 kategorisinde şampiyonluk kupasını ise ilerleyen haftalarda düzenlenecek ödül töreni ile alacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bifa Başakspor yöneticisi Ramazan Mayda, “ Hafta sonu oynanan Yunus Emre Gençlerbirliği galibiyeti ile gruptan çıkma adına büyük avantaj elde ettik. Ama her maç sonunda karşılaştığımız futbolun etik kurallarına aykırı davranışların sporun hiçbir yerinde olmadığını belirtmek isterim. Her hafta maç sonunda neredeyse 30 dakika sahada ve soyunma odasında ortamın güvenli bir duruma gelmesi için beklemek zorunda kalıyoruz. Sporun özüne aykırı ve sporcularımızın neredeyse her maç sonunda karşılaştığı bu durumu kınıyorum. Bizim amacımız sporun etik kuralları çerçevesinde dostça bir mücadele sergileyip yolumuza devam etmek. Ama görüyoruz ki işler sahada maalesef böyle olmuyor. Maç sonunda görmek istemediğimiz davranışlara maruz kalıyoruz. İnşallah sahada yaşanan bu olaylar biran önce son bulur ve sporcularımız böyle kötü olaylardan etkilenmez” dedi.