Mühür artık onun elinde

Karaman'da yapılan merkez ilçe kongresinin ardından başkanlığa seçilen Evcen bugün düzenlenen tören ile mührünü teslim aldı.

Mühür artık onun elinde
Editör: Karaman Ajans
27 Ocak 2020 - 15:33
Reklam
Karaman'da geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan Cumhuriyet Halk Partisi Karaman merkez ilçe kongresinin ardından merkez ilçe başkanlığına seçilen Ahmet Recai Evcen, bugün düzenlenen tören ile görevini eski başkan  Ahmet Tanju Kuytan’dan teslim aldı. Evcen burada yaptığı konuşmada teslim aldığı bayrağı daha ileriye taşımak için yılmadan çalışacağının sözünü verdi. Evcen partisinin kapısının herkese açık olduğu mesajınıda sözlerine ekledi.

Karaman Cumhuriyet Halk Partisi merkez il teşkilatında bugün devir teslim töreni yapıldı. Merkez ilçe binasında yapılan devir teslim törenine CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver, CHP il ve merkez ilçe yönetimi ve partililer katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan yeni merkez ilçe başkanı Evcen, bu güne kadar olan hizmetleri için Ahmet Tanju Kuytan'a teşekkür etti. Yıllardır Cumhuriyet Halk Partisine çeşitli alanlarda hizmet ettiğini belirten Evcen; “Cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz kongrenin ardından partimizin yeni merkez ilçe başkanı oldum. Ben bana güvenen ve destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Bugün ağabeyim olarak bildiğim Ahmet Tanju Kuytan başkanımızdan aldığımız bayrağı daha ileriye taşımak için gece gündüz çalışacağız. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak herkesi kucaklayacağız bizim kapımız herkese açıktır. Ben bugün burada bizi yalnız bırakmayan herkese yeniden teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum